Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Chardonnay
Intense aroma's van appel, abrikozen, vanille en kaneel. De aanzet is rond en romig met levendige zuren en de afdronk is zacht en fruitig. Heerlijk bij gegrilde zalm, gevogelte of kazen.
Druivensoort: Albariño
Aromatisch met tropisch fruit (ananas, mango, citrus). Bloemig (jasmijn en
oranjebloesem). Subtiele ziltigheid. Lekker bij gegrilde seafood.
Druivensoort: Verdejo
Frisse, fruitige wijn met subtiele tonen van citrus en perzik.
Heerlijk bij zomerse salades. Ook lekker bij schaal- en schelpdieren.
Druivensoort: Macabeo, Sauvignon Blanc
Lekker bij allerlei tapas met vis.
Druivensoort: Pecorino
Droge, fruitige wijn.
Lekker bij een pasta met zeevruchten of visgerechten.
Druivensoort: Verdicchio
Toegankelijke wijn met frisse tonen van citrus, witte bloemen en een lichte nootachtige smaak.
Heerlijk te combineren met gevogelte, coquilles en groene salades.
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
Druivensoort: Chardonnay
Fruitige wijn met veel frisheid (citrus), wit fruit (perzik, peer) en een lange
afdronk. Heerlijk bij bourgondische gerechten, of oesters.
Druivensoort: Grüner Veltliner
Fruitige wijn, tonen van appel, citrus en kruiden, plus het herkenbare
snufje peper in de afdronk. Heerlijk bij een kaasfondue en groenten.
Druivensoort: Viognier
Bloemige wijn met hinten van appel, peer en perzik.
Lekker bij Aziatische gerechten en zachte gerechten met gember.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij een pasta met zeevruchten, maar ook heerlijk als aperitief.
Druivensoort: Friulano
Aromatisch en fris, een elegante wijn. Geschikt als aperitief.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad