Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Chardonnay
Verfijnde wijn met tonen van tropisch fruit (ananas, mango), citrus,
hazelnoten en vanille. Heerlijk bij gamba's en coquilles. Ook lekker bij oude geitenkaas.
Druiven: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Frisse, strakke wijn. Tonen van citrus en ananas. Een uiterst subtiel, mineraal bubbeltje.
Heerlijk als aperitief of pintxos met ansjovis
Druivensoort: Weisburgunder
Volle witte wijn met houtrijping, serveer bij een gebakken witvis met beurre blanc.
Druivensoort: Verdejo
Frisse, fruitige wijn met subtiele tonen van citrus en perzik.
Heerlijk bij zomerse salades. Ook lekker bij schaal- en schelpdieren.
Druivensoort: Pecorino
Droge, fruitige wijn.
Lekker bij een pasta met zeevruchten of visgerechten.
Druivensoort: Pinot Grigio
Elegant en fris met een heel delicaat zuurtje.
Perfect voor de borrel of bij een vis.
Druivensoort: Melon de Bourgogne
Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij een pasta vongole of een gebakken kabbeljauw.
Druivensoort: Riesling
Druivensoort: Chardonnay
Fruitige wijn met veel frisheid (citrus), wit fruit (perzik, peer) en een lange
afdronk. Heerlijk bij bourgondische gerechten, of oesters.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Zoete witte wijn, verfrissend met fijne zuren.
Lekker bij desserts.
Druivensoort: Chardonnay, Riesling
Een gedurfde wijn, gekenmerkt door een onverwachte combinatie van Chardonnay en Riesling.
Geniet ervan bij zeevruchten, zoals gegrilde garnalen of zeebaars ceviche.
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad