Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Primitivo
Stevig en rond met zachte tannine en veel rood fruit.
Lekker bij rundvlees, pasta's en pizza's.
Druivensoort: Primitivo
Intense geur met fruitige aroma’s van rijp rood fruit, kersen, frambozen en aalbessen. Volle structuur, fruitig en zijdezacht met een aanhoudende afdronk. Lekker bij rood vlees, wild en risotto.
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Shiraz, Grenache, Cinsaut
Stevig en rond met zachte tannine.
Lekker bij rundvlees, lam en wild (hert).
Druivensoort: Garnacha
Volfruitige wijn met zachte tannines. Tonen van kersen, aardbeien en
laurier. Lekker bij Spaanse worstjes of bij een melanzane parmigiana.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 25% , Cabernet Franc 5%
Blauwe bessen en bloemige aroma's met een firme tannine structuur. Lekker bij een stukje lamsschouder. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Zinfandel
Vol van smaak met veel bessen, een goede zuurgraad en soepele tannines.
Een hint van kruiden en peper in de afdronk. Lekker bij een cheeseburger. Ook heerlijk bij pulled pork.
Druivensoort: Cabernet Franc
Zacht en elegant met een mooi frisheid.
Lekker bij roodvlees, wild en stoofschotels.
Druivensoort: Primitivo
Krachtige rode wijn. Fijn en fluwelig met een aanhoudende en licht tannineuse afdronk.
Druivensoort: Grenache
Gebalanceerde dessertwijn met frisheid en mooi verweven tannines. Lekker bij een chocolademousse met rood fruit.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon
Een zachte wijn met een redelijke zuurgraad en aangename tannines.
Lekker bij een steak en harde kazen.
Druivensoort: Montepulciano D'Abruzzo
Ronde, zachte wijn met aroma's van rood fruit, bloemen en zwarte kersen.
Past perfect met geroosterd en gestoofd vlees, met salami, ham en kaas.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad