Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Pinot Noir
Zeer aromatische Pinot Noir met tonen van frambozen en kersen, maar
ook chocolade en bosgrond. Lekker bij toast met paddenstoelen.
Druivensoort: Chardonnay
Rijpe perzik , abrikoos en limoen. Appelbloesem. Naast fruit ook tonen van crème brûlée in
de afdronk. Lekker bij kip met citroen en tijm uit de oven.
Druivensoort: Chardonnay
Vol en romig met tonen van tropisch fruit en boter. Zachte zuren en een
volle textuur. Heerlijk bij kabeljauw in een botersaus.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Lekker als aperitief. Ook heerlijk bij oesters of een pannetje mosselen.
Druivensoort: Tempranillo
Soepele, zeer fruitige rode wijn met zachte tannine.
Lekker bij tapas met chorizo of manchego.
Druivensoort: Nero d'Avola
Krachtige en volle rode wijn, heerlijk bij pasta's met rode sauzen of homemade pizza.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Fris en zuiver met een mooie mineraliteit.
Heerlijk bij een frisse salade met geitenkaas.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij coquilles met gebakken venkel.
Druivensoort: Muscadet
Zeer verfrissende wijn met een zachte romigheid. Minerale en ziltige
tonen. Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij pasta vongole of een gebakken
kabeljauw.
Druif: Viognier
Vol en romig zonder zwaar te zijn. Aromatisch met een uitstekende
frisheid. Lekker bij een zachte Indiase curry met vis en bloemkool.
Druivensoort: Godello
Abrikoos en perzik. Bloesem en kamille. Ook subtiel kruidige tonen.
Lekker bij een toastje met krab, limoen en koriander.
Druivensoort: Zweigelt
Sappige, ronde wijn met veel rijp donker fruit (kersen, bessen) en zachte
tannines. Multi-inzetbaar, bijvoorbeeld bij gegrilde biefstuk of bij pizza met salami.
Ook lekker bij spaghetti bolognese.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad