Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Melon de Bourgogne
Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij een pasta vongole of een gebakken kabbeljauw.
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
Door het aromatische karakter past deze Juicy Tea perfect bij Aziatische gerechten, met bijvoorbeeld fenegriekzaden of gele curry, of Arabische gerechten als kiptajine met kaneel en kruidnagel.
Druivensoort: Monastrell
Lekker bij tapas.
Druivensoort: Malbec, Merlot
Heerlijk bij gevulde paprika met linzen en roquefort. Ook lekker bij pulled pork met barbecuesaus.
Druivensoort: 70% Tempranillo en 30% Merlot.
Intense krachtige aroma's van rijp rood fruit.
Goed te combineren met gegrild vlees of stoofpotten.
Druiven: Bastardo, Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca
Gedroogd fruit (pruimen en kersen). Gebrande noten (amandelen) en
specerijen (zoethout en kaneel). Lekker bij crème brûlée.
Tip: Serveer temperatuur 12 °C.
Druiven: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca
Smaken van walnoten en gebrande amandelen. Hint van sinaasappelschil. Lekker bij een traditionele 'Engelse Christmas Pudding' met rozijnen en sinasappel.
Druiven: Corvina, Corvinone, Rondinella
Geconcentreerd. Rijpe bosbessen, bramen en kersen.Kruidig eikenhout. Rijke, volle body. Complex. Prachtige balans. Perfect bij een runderstoof met polenta. Of in alle rust in je favoriete stoel.
Druivensoort: Ribolla
Strak, zuiver en mineraal. Heerlijk bij lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren of witvlees.
Druiven: Chardonnay en Pinot Noir
Een gulle mousserende wijn met verfrissende zuren. Geschikt als aperitief.
Druivensoort: Pinot Noir
Zeer aromatische Pinot Noir met tonen van frambozen en kersen, maar
ook chocolade en bosgrond. Lekker bij toast met paddenstoelen.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad