Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Lekker als aperitief, maar past ook goed bij schaal- en schelpdieren, visgerechten, wit vlees, gevogelte en verse kazen.
Druivensoort: Friulano
Aromatisch en fris, een elegante wijn. Geschikt als aperitief.
Druivensoort: Primitivo
Een fruitige en volle primitivo. Soepel van smaak. Lekker bij de borrel, lasanga of pizza.
Druivensoort: Tempranillo
Soepele, zeer fruitige rode wijn met zachte tannine.
Lekker bij tapas met chorizo of manchego.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Zoete witte wijn, verfrissend met fijne zuren.
Lekker bij desserts.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon
Een zachte wijn met een redelijke zuurgraad en aangename tannines.
Lekker bij een steak en harde kazen.
Bloemig en bruisend. Frambozen, vlierbessen, hibiscus en roze peper.
Lekker bij schelpdieren zoals krab of garnalen en salades.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij een pasta met zeevruchten, maar ook heerlijk als aperitief.
Perfect bij voorgerechten met zeevruchten, zoals een garnalencocktail met grapefruit, of Mediterraans gekruide octopuscarpaccio. Bij vis of gevogelte, niet te hartig, maar gekruid met bijvoorbeeld cardemom.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij coquilles met gebakken venkel.
Druivensoort: Tereldego
Deze fruitige wijn heeft hints van zoute specerijen met zachte tannines. Tonen van chocolade in de afdronk.
Lekker bij gegrilde entrecote. Ook heerlijk bij gerijpte, pittige kazen. Ideale temperatuur 16-18 °C
Druif: Nebbiolo
Aardbeien, rozen en rokerigheid. Toegankelijke, energieke stijl Nebbiolo met ook subtiele grip van de
tannine. Lekker bij kalfstartaar. Serveer temperatuur 16-18 °C.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad