Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Droog met een fluweelzacht mondgevoel. Bloemig, kweepeer, citroentijm en meloen.
Perfect in combinatie met rijke, citroen achtige pastagerechten en visgerechten.
Druivensoort: Pinot Grigio
Aroma’s van verse citrus en ook sappige rode bessen. Bevat subtiele frisheid.
Lekker als aperitief, of bij visgerechten en schaaldieren
Fluweelzacht, bruisend maar toch knapperig met een ronde, lange nasmaak.
Perfect als aperitief of goed te combineren met rauwe oesters, mosselen of verse ceviche.
Druivensoort: Chardonnay
Verfijnde wijn met tonen van tropisch fruit (ananas, mango), citrus,
hazelnoten en vanille. Heerlijk bij gamba's en coquilles. Ook lekker bij oude geitenkaas.
Druivensoort: Primitivo
Stevig en rond met zachte tannine en veel rood fruit.
Lekker bij rundvlees, pasta's en pizza's.
Druiven: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Frisse, strakke wijn. Tonen van citrus en ananas. Een uiterst subtiel, mineraal bubbeltje.
Heerlijk als aperitief of pintxos met ansjovis
Druivensoort: Weisburgunder
Volle witte wijn met houtrijping, serveer bij een gebakken witvis met beurre blanc.
Druivensoort: Primitivo
Intense geur met fruitige aroma’s van rijp rood fruit, kersen, frambozen en aalbessen. Volle structuur, fruitig en zijdezacht met een aanhoudende afdronk. Lekker bij rood vlees, wild en risotto.
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Shiraz, Grenache, Cinsaut
Stevig en rond met zachte tannine.
Lekker bij rundvlees, lam en wild (hert).
Druivensoort: Garnacha
Volfruitige wijn met zachte tannines. Tonen van kersen, aardbeien en
laurier. Lekker bij Spaanse worstjes of bij een melanzane parmigiana.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad