Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druiven: Corvina, Corvinone, Rondinella
Geconcentreerd. Rijpe bosbessen, bramen en kersen.Kruidig eikenhout. Rijke, volle body. Complex. Prachtige balans. Perfect bij een runderstoof met polenta. Of in alle rust in je favoriete stoel.
Druivensoort: Ribolla
Strak, zuiver en mineraal. Heerlijk bij lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren of witvlees.
Druivensoort: Pinot Noir
Zeer aromatische Pinot Noir met tonen van frambozen en kersen, maar
ook chocolade en bosgrond. Lekker bij toast met paddenstoelen.
Druif: Viognier
Vol en romig zonder zwaar te zijn. Aromatisch met een uitstekende
frisheid. Lekker bij een zachte Indiase curry met vis en bloemkool.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Shiraz
Rijke, rijpe tonen van zwarte bessen en pruimen. Ronde tannines, vanille
en zwarte peper. Heerlijk bij zelfgemaakte hamburgers, vers van de barbecue.
Druivensoort: Merlot
Fruitig en rond, met zachte tannines. Heerlijk bij een stoofpot met varkenswang.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Smaakvolle wijn met passievrucht, kruisbessen en een frisse, citrusachtige
afdronk. Lekker als aperitief. Ook heerlijk bij een zomerse salade met kip of
geitenkaas.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Syrah, Tempranillo
Zachte, sappige wijn met veel fruit en tonen van vanille en chocolade.
Lekker bij lamsgerechten. Ook heerlijk bij kazen, vooral blauwe kazen.
Druivensoort: Viognier
Bloemige wijn met hinten van appel, peer en perzik.
Lekker bij Aziatische gerechten en zachte gerechten met gember.
Druivensoort: Tempranillo
Soepele, zeer fruitige rode wijn met zachte tannine.
Lekker bij tapas met chorizo of manchego.
Druivensoort: Macabeo, Sauvignon Blanc
Lekker bij allerlei tapas met vis.
Druivensoort: Nero d'Avola
Krachtige en volle rode wijn, heerlijk bij pasta's met rode sauzen of homemade pizza.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad