Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Primitivo
Een fruitige en volle primitivo. Soepel van smaak. Lekker bij de borrel, lasanga of pizza.
Druivensoort: Chardonnay
Rijpe perzik , abrikoos en limoen. Appelbloesem. Naast fruit ook tonen van crème brûlée in
de afdronk. Lekker bij kip met citroen en tijm uit de oven.
Druivensoort: Albariño
Aromatisch met tropisch fruit (ananas, mango, citrus). Bloemig (jasmijn en
oranjebloesem). Subtiele ziltigheid. Lekker bij gegrilde seafood.
Druivensoort: Muscadet
Zeer verfrissende wijn met een zachte romigheid. Minerale en ziltige
tonen. Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij pasta vongole of een gebakken
kabeljauw.
Druivensoort: Mencía
Verfrissend met overduidelijk fruitige tonen
Lekker bij een empanada met veel rode paprika.
Druivensoort: Chardonnay
Vol en romig met tonen van tropisch fruit en boter. Zachte zuren en een
volle textuur. Heerlijk bij kabeljauw in een botersaus.
Druivensoort: Cataratto
Tonen van vers fruit, bloemige nuances en een licht kruidigheid. Frisse en aromatische wijn.
Heerlijk als aperitief, bij vis of sushi.
Druivensoort: Cabernet, Merlot, Petit Verdot
Vol en krachtig, donker fruit en een mooie kruidigheid. Deze wijn is heerlijk bij wild of roodvlees.
Deze wijn is tot stand gekomen in samenwerking Joseph T. Dhafana van Mosi Wines, Zuid-Afrika's meest be
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij een pasta met zeevruchten, maar ook heerlijk als aperitief.
Druivensoort: Malbec, Merlot
Heerlijk bij gevulde paprika met linzen en roquefort. Ook lekker bij pulled pork met barbecuesaus.
Druivensoort: 70% Tempranillo en 30% Merlot.
Intense krachtige aroma's van rijp rood fruit.
Goed te combineren met gegrild vlees of stoofpotten.
Druivensoort: Friulano
Aromatisch en fris, een elegante wijn. Geschikt als aperitief.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad