Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Malbec, Merlot
Heerlijk bij gevulde paprika met linzen en roquefort. Ook lekker bij pulled pork met barbecuesaus.
Druivensoort: Cabernet, Merlot, Petit Verdot
Vol en krachtig, donker fruit en een mooie kruidigheid. Deze wijn is heerlijk bij wild of roodvlees.
Deze wijn is tot stand gekomen in samenwerking Joseph T. Dhafana van Mosi Wines, Zuid-Afrika's meest be
Druivensoort: Malbec
Aromatische intense wijn met aanhoudende afdronk.
Lekker bij rood vlees.
Druivensoort: Shiraz, Grenache, Cinsaut
Stevig en rond met zachte tannine.
Lekker bij rundvlees, lam en wild (hert).
Druivensoort: 70% Tempranillo en 30% Merlot.
Intense krachtige aroma's van rijp rood fruit.
Goed te combineren met gegrild vlees of stoofpotten.
Druiven: Corvina, Corvinone, Rondinella
Geconcentreerd. Rijpe bosbessen, bramen en kersen.Kruidig eikenhout. Rijke, volle body. Complex. Prachtige balans. Perfect bij een runderstoof met polenta. Of in alle rust in je favoriete stoel.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Montepulciano, Syrah
Fruitige wijn, iets kruidig, zachte tannines en licht vanille door de
houtopvoeding. Heerlijk bij de barbecue, gegrilde worstjes of biefstuk. Ook lekker bij
gegrilde groentes.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Shiraz
Rijke, rijpe tonen van zwarte bessen en pruimen. Ronde tannines, vanille
en zwarte peper. Heerlijk bij zelfgemaakte hamburgers, vers van de barbecue.
Druif: Nebbiolo
Aardbeien, rozen en rokerigheid. Toegankelijke, energieke stijl Nebbiolo met ook subtiele grip van de
tannine. Lekker bij kalfstartaar. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 25% , Cabernet Franc 5%
Blauwe bessen en bloemige aroma's met een firme tannine structuur. Lekker bij een stukje lamsschouder. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Nero d'Avola
Krachtige en volle rode wijn, heerlijk bij pasta's met rode sauzen of homemade pizza.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad