Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Vermentino
Aroma's van citroen, limoen en groene appel. Frisse en zuivere wijn.
Geschikt als aperitief en lekker bij seafood.
Druivensoort: Verdicchio
Toegankelijke wijn met frisse tonen van citrus, witte bloemen en een lichte nootachtige smaak.
Heerlijk te combineren met gevogelte, coquilles en groene salades.
Druivensoort: Muscadet
Zeer verfrissende wijn met een zachte romigheid. Minerale en ziltige
tonen. Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij pasta vongole of een gebakken
kabeljauw.
Druivensoort: Pinot Grigio
Elegant en fris met een heel delicaat zuurtje.
Perfect voor de borrel of bij een vis.
Druivensoort: Godello
Abrikoos en perzik. Bloesem en kamille. Ook subtiel kruidige tonen.
Lekker bij een toastje met krab, limoen en koriander.
Druivensoort: Verdejo
Frisse, fruitige wijn met subtiele tonen van citrus en perzik.
Heerlijk bij zomerse salades. Ook lekker bij schaal- en schelpdieren.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Fris en zuiver met een mooie mineraliteit.
Heerlijk bij een frisse salade met geitenkaas.
Druivensoort: Grüner Veltliner
Fruitige wijn, tonen van appel, citrus en kruiden, plus het herkenbare
snufje peper in de afdronk. Heerlijk bij een kaasfondue en groenten.
Druivensoort: Cataratto
Tonen van vers fruit, bloemige nuances en een licht kruidigheid. Frisse en aromatische wijn.
Heerlijk als aperitief, bij vis of sushi.
Druivensoort: Melon de Bourgogne
Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij een pasta vongole of een gebakken kabbeljauw.
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
Druivensoort: Ribolla
Strak, zuiver en mineraal. Heerlijk bij lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren of witvlees.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad