Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Cabernet, Merlot, Petit Verdot
Vol en krachtig, donker fruit en een mooie kruidigheid. Deze wijn is heerlijk bij wild of roodvlees.
Deze wijn is tot stand gekomen in samenwerking Joseph T. Dhafana van Mosi Wines, Zuid-Afrika's meest be
Druivensoort: Shiraz, Grenache, Cinsaut
Stevig en rond met zachte tannine.
Lekker bij rundvlees, lam en wild (hert).
Druivensoort: Montepulciano D'Abruzzo
Ronde, zachte wijn met aroma's van rood fruit, bloemen en zwarte kersen.
Past perfect met geroosterd en gestoofd vlees, met salami, ham en kaas.
Druivensoort: Malbec
Aromatische intense wijn met aanhoudende afdronk.
Lekker bij rood vlees.
Fluweelzacht, bruisend maar toch knapperig met een ronde, lange nasmaak.
Perfect als aperitief of goed te combineren met rauwe oesters, mosselen of verse ceviche.
Druivensoort: Cinsault, Grenache Noir, Rolle, Syrah
Elegante en levendige, frisse rosé.
Lekker bij aziatisch eten, schaal- en schelpdieren
Klassieke mousserende wijn gemaakt van Pinot Noir druiven, licht restzoet, delicate hint van aardbei.
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Gamay
Aardbeien, frambozen en zwarte kersen. Irissen en rozen. Specerijen en
rode biet. Aangename tannines. Heerlijk bij 'beet wellington': beef wellington, maar dan gevuld met rode
biet.
Druivensoort: Zinfandel
Vol van smaak met veel bessen, een goede zuurgraad en soepele tannines.
Een hint van kruiden en peper in de afdronk. Lekker bij een cheeseburger. Ook heerlijk bij pulled pork.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Shiraz
Rijke, rijpe tonen van zwarte bessen en pruimen. Ronde tannines, vanille
en zwarte peper. Heerlijk bij zelfgemaakte hamburgers, vers van de barbecue.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad