Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Grüner Veltliner
Fruitige wijn, tonen van appel, citrus en kruiden, plus het herkenbare
snufje peper in de afdronk. Heerlijk bij een kaasfondue en groenten.
Druivensoort: Cataratto
Tonen van vers fruit, bloemige nuances en een licht kruidigheid. Frisse en aromatische wijn.
Heerlijk als aperitief, bij vis of sushi.
Bloemig en bruisend. Frambozen, vlierbessen, hibiscus en roze peper.
Lekker bij schelpdieren zoals krab of garnalen en salades.
Druivensoort: Arinto, Loureiro
Fruitig en verfrissend. Subtiele bloemige tonen en citrusfruit.
Lekker bij gegrilde dorade.
Druivensoort: Melon de Bourgogne
Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij een pasta vongole of een gebakken kabbeljauw.
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij een pasta met zeevruchten, maar ook heerlijk als aperitief.
Druivensoort: Monastrell
Lekker bij tapas.
Druivensoort: Malbec, Merlot
Heerlijk bij gevulde paprika met linzen en roquefort. Ook lekker bij pulled pork met barbecuesaus.
Druivensoort: 70% Tempranillo en 30% Merlot.
Intense krachtige aroma's van rijp rood fruit.
Goed te combineren met gegrild vlees of stoofpotten.
Perfect bij voorgerechten met zeevruchten, zoals een garnalencocktail met grapefruit, of Mediterraans gekruide octopuscarpaccio. Bij vis of gevogelte, niet te hartig, maar gekruid met bijvoorbeeld cardemom.
Druiven: Bastardo, Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca
Gedroogd fruit (pruimen en kersen). Gebrande noten (amandelen) en
specerijen (zoethout en kaneel). Lekker bij crème brûlée.
Tip: Serveer temperatuur 12 °C.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad