Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Viura en Chardonnay
Frisse wijn met kruidachtige aroma's.
Past goed bij risotto's, paella's, vette vis en kipgerechten.
Druivensoort: Torrontés
Lekker bij zeevruchten, harde kazen en pasta met witte saus.
Druivensoort: Malbec
Aromatische intense wijn met aanhoudende afdronk.
Lekker bij rood vlees.
Druivensoort: Tempranillo, Graciano en Garnacha
Evenwichtig en goed gestructureerd met zijdezachte tannines en heerlijk rijp fruit.
Lekker bij rood vlees en rijpe kaas.
Druivensoort: Cinsault, Grenache Noir, Syrah, Vermentino, Mourvèdre
Rosé uit de Provence met aromatisch karakter.
Heerlijk als aperitief, bij een frisse salade of wit vlees.
Bloemig en bruisend. Frambozen, vlierbessen, hibiscus en roze peper.
Lekker bij schelpdieren zoals krab of garnalen en salades.
Krachtige combinatie van citroen en limoen vermengd met gember, grapefruit, honing, kaneel en chili.
Drink puur of mix met non-alcoholische prosecco of tonic.
Druivensoort: Grüner Veltliner
Fris en crispy, aroma's van limoen, grapefruit en witte peper.
Deze wijn heeft een bite, is droog en is geschikt als aperitief of te serveren bij lichte gerechten.
Druivensoort: Colombard, Sauvignon Blanc
Deze wijn gaat vooral goed samen met verschillende soorten visgerechten.
Klassieke mousserende wijn gemaakt van Pinot Noir druiven, licht restzoet, delicate hint van aardbei.
Druivensoort: Moscato
Lekker als aperitief bij feestelijke gelegenheden, gerookte forel, krabcocktail, nagerechten met appeltaart of vers fruit.
Druivensoort: Tereldego
Deze fruitige wijn heeft hints van zoute specerijen met zachte tannines. Tonen van chocolade in de afdronk.
Lekker bij gegrilde entrecote. Ook heerlijk bij gerijpte, pittige kazen. Ideale temperatuur 16-18 °C
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad