Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Pinot Noir
Zeer aromatische Pinot Noir met tonen van frambozen en kersen, maar
ook chocolade en bosgrond. Lekker bij toast met paddenstoelen.
Druivensoort: Merlot
Fruitig en rond, met zachte tannines. Heerlijk bij een stoofpot met varkenswang.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Syrah, Tempranillo
Zachte, sappige wijn met veel fruit en tonen van vanille en chocolade.
Lekker bij lamsgerechten. Ook heerlijk bij kazen, vooral blauwe kazen.
Druivensoort: Viognier
Bloemige wijn met hinten van appel, peer en perzik.
Lekker bij Aziatische gerechten en zachte gerechten met gember.
Druivensoort: Tempranillo
Soepele, zeer fruitige rode wijn met zachte tannine.
Lekker bij tapas met chorizo of manchego.
Druivensoort: Macabeo, Sauvignon Blanc
Lekker bij allerlei tapas met vis.
Druivensoort: Nero d'Avola
Krachtige en volle rode wijn, heerlijk bij pasta's met rode sauzen of homemade pizza.
Druivensoort: Chenin Blanc
Zacht en elegant met een mooie frisheid.
Heerlijk bij asperges, parmaham of visgerechten.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Fris en zuiver met een mooie mineraliteit.
Heerlijk bij een frisse salade met geitenkaas.
Druivensoort: Verdicchio
Toegankelijke wijn met frisse tonen van citrus, witte bloemen en een lichte nootachtige smaak.
Heerlijk te combineren met gevogelte, coquilles en groene salades.
Druif: Nebbiolo
Aardbeien, rozen en rokerigheid. Toegankelijke, energieke stijl Nebbiolo met ook subtiele grip van de
tannine. Lekker bij kalfstartaar. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Pinot Noir
Fruitig met frisse, elegante zuren. Subtiele tannine. Bloemen, kersen,
citrus en iets ijzer. Lekker bij een grove, boerenpaté.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad