Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij een pasta met zeevruchten, maar ook heerlijk als aperitief.
Druivensoort: Friulano
Aromatisch en fris, een elegante wijn. Geschikt als aperitief.
Druiven: Corvina, Corvinone, Rondinella
Geconcentreerd. Rijpe bosbessen, bramen en kersen.Kruidig eikenhout. Rijke, volle body. Complex. Prachtige balans. Perfect bij een runderstoof met polenta. Of in alle rust in je favoriete stoel.
Druivensoort: Ribolla
Strak, zuiver en mineraal. Heerlijk bij lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren of witvlees.
Druivensoort: Nero d'Avola
Krachtige en volle rode wijn, heerlijk bij pasta's met rode sauzen of homemade pizza.
Druivensoort: Verdicchio
Toegankelijke wijn met frisse tonen van citrus, witte bloemen en een lichte nootachtige smaak.
Heerlijk te combineren met gevogelte, coquilles en groene salades.
Druif: Nebbiolo
Aardbeien, rozen en rokerigheid. Toegankelijke, energieke stijl Nebbiolo met ook subtiele grip van de
tannine. Lekker bij kalfstartaar. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Montepulciano, Syrah
Fruitige wijn, iets kruidig, zachte tannines en licht vanille door de
houtopvoeding. Heerlijk bij de barbecue, gegrilde worstjes of biefstuk. Ook lekker bij
gegrilde groentes.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad