Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Chardonnay
Verfijnde wijn met tonen van tropisch fruit (ananas, mango), citrus,
hazelnoten en vanille. Heerlijk bij gamba's en coquilles. Ook lekker bij oude geitenkaas.
Druivensoort: Melon de Bourgogne
Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij een pasta vongole of een gebakken kabbeljauw.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 25% , Cabernet Franc 5%
Blauwe bessen en bloemige aroma's met een firme tannine structuur. Lekker bij een stukje lamsschouder. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Chardonnay
Fruitige wijn met veel frisheid (citrus), wit fruit (perzik, peer) en een lange
afdronk. Heerlijk bij bourgondische gerechten, of oesters.
Druivensoort: Cinsault, Grenache, Mourvèdre, Syrah
Frisse en smaakvolle Rosé uit de Provence met lange afdronk.
Heerlijk als aperitief of bij frisse salades.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Lekker als aperitief, maar past ook goed bij schaal- en schelpdieren, visgerechten, wit vlees, gevogelte en verse kazen.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Lekker als aperitief. Ook heerlijk bij oesters of een pannetje mosselen.
Druivensoort: Grenache
Gebalanceerde dessertwijn met frisheid en mooi verweven tannines. Lekker bij een chocolademousse met rood fruit.
Druivensoort: Cinsault, Grenache Noir, Syrah, Vermentino, Mourvèdre
Rosé uit de Provence met aromatisch karakter.
Heerlijk als aperitief, bij een frisse salade of wit vlees.
Druivensoort: Colombard, Sauvignon Blanc
Deze wijn gaat vooral goed samen met verschillende soorten visgerechten.
Druivensoort: Muscadet
Zeer verfrissende wijn met een zachte romigheid. Minerale en ziltige
tonen. Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij pasta vongole of een gebakken
kabeljauw.
Druivensoort: Chardonnay
Vol en romig met tonen van tropisch fruit en boter. Zachte zuren en een
volle textuur. Heerlijk bij kabeljauw in een botersaus.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad