Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Net ten noorden van Verona ligt Cantine Giacomo Montresor. Montresor
is een Italiaans wijnhuis met een lange historie en traditie van wijnmaken,
die zijn oorsprong vindt in Orléans in het hart van Frankrijk, waar Claude de
Montresor hertog was rond 1600. In 1892 komt de familie naar Veneto waar
ze een wijnhuis oprichten, dat nu behoort tot de traditionele wijnhuizen voor
Amarone en Ripasso.
Afkomstig van verschillende wijngaarden in Veneto.
De druiven worden geplukt op het moment dat ze volledig rijp zijn en worden
vervolgens 30 dagen in kratjes gelegd om te drogen in de zolders van de
wijnkelder. Door dit proces worden de smaken, zuren en suikers geïntensiveerd.
Na deze 30 dagen worden de druiven gekneusd en begint de vergisting in RVS
tanks. Vervolgens wordt een deel van de wijn naar eikenhouten vaten verplaatst
om daarin de rijpen.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad