Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Lekker als aperitief, maar past ook goed bij schaal- en schelpdieren, visgerechten, wit vlees, gevogelte en verse kazen.
Druivensoort: Weisburgunder
Volle witte wijn met houtrijping, serveer bij een gebakken witvis met beurre blanc.
Druivensoort: Torrontés
Lekker bij zeevruchten, harde kazen en pasta met witte saus.
Druivensoort: Verdeca
Droog en fruitig met een medium body.
Heerlijk bij sardientjes of gegrilde vis.
Druivensoort: Pecorino
Droge, fruitige wijn.
Lekker bij een pasta met zeevruchten of visgerechten.
Druivensoort: Chenin Blanc
Zacht en elegant met een mooie frisheid.
Heerlijk bij asperges, parmaham of visgerechten.
Druivensoort: Melon de Bourgogne
Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij een pasta vongole of een gebakken kabbeljauw.
Druivensoort: Muscadet
Zeer verfrissende wijn met een zachte romigheid. Minerale en ziltige
tonen. Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij pasta vongole of een gebakken
kabeljauw.
Druivensoort: Godello
Abrikoos en perzik. Bloesem en kamille. Ook subtiel kruidige tonen.
Lekker bij een toastje met krab, limoen en koriander.
Druivensoort: Cataratto
Tonen van vers fruit, bloemige nuances en een licht kruidigheid. Frisse en aromatische wijn.
Heerlijk als aperitief, bij vis of sushi.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad