Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Vermentino
Aroma's van citroen, limoen en groene appel. Frisse en zuivere wijn.
Geschikt als aperitief en lekker bij seafood.
Druivensoort: Chardonnay
Verfijnde wijn met tonen van tropisch fruit (ananas, mango), citrus,
hazelnoten en vanille. Heerlijk bij gamba's en coquilles. Ook lekker bij oude geitenkaas.
Druivensoort: Cannonau
In de mond sappig, fris en met een zachte, aanhoudende mousse. Een feestelijke wijn.
Lekker als aperitief of bij vis, schaal- en schelpdieren
Druivensoort: Pinot Grigio
Aroma’s van verse citrus en ook sappige rode bessen. Bevat subtiele frisheid.
Lekker als aperitief, of bij visgerechten en schaaldieren
Druivensoort: Muscadet
Zeer verfrissende wijn met een zachte romigheid. Minerale en ziltige
tonen. Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij pasta vongole of een gebakken
kabeljauw.
Druivensoort: Verdejo
Frisse, fruitige wijn met subtiele tonen van citrus en perzik.
Heerlijk bij zomerse salades. Ook lekker bij schaal- en schelpdieren.
Druivensoort: Godello
Abrikoos en perzik. Bloesem en kamille. Ook subtiel kruidige tonen.
Lekker bij een toastje met krab, limoen en koriander.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Lekker als aperitief, maar past ook goed bij schaal- en schelpdieren, visgerechten, wit vlees, gevogelte en verse kazen.
Bloemig en bruisend. Frambozen, vlierbessen, hibiscus en roze peper.
Lekker bij schelpdieren zoals krab of garnalen en salades.
Druivensoort: Cataratto
Tonen van vers fruit, bloemige nuances en een licht kruidigheid. Frisse en aromatische wijn.
Heerlijk als aperitief, bij vis of sushi.
Druivensoort: Melon de Bourgogne
Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij een pasta vongole of een gebakken kabbeljauw.
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad