Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Malbec, Merlot
Heerlijk bij gevulde paprika met linzen en roquefort. Ook lekker bij pulled pork met barbecuesaus.
Druivensoort: 80% Cabernet Sauvignon, 10% Malbec, 10% Petit Verdot.
Perfecte wijn in combinatie eend, pasta's in rode sauzen en gerijpte kazen.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij coquilles met gebakken venkel.
Druivensoort: Friulano
Aromatisch en fris, een elegante wijn. Geschikt als aperitief.
Druiven: Corvina, Corvinone, Rondinella
Geconcentreerd. Rijpe bosbessen, bramen en kersen.Kruidig eikenhout. Rijke, volle body. Complex. Prachtige balans. Perfect bij een runderstoof met polenta. Of in alle rust in je favoriete stoel.
Druivensoort: Ribolla
Strak, zuiver en mineraal. Heerlijk bij lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren of witvlees.
Druivensoort: Pinot Noir
Zeer aromatische Pinot Noir met tonen van frambozen en kersen, maar
ook chocolade en bosgrond. Lekker bij toast met paddenstoelen.
Druif: Viognier
Vol en romig zonder zwaar te zijn. Aromatisch met een uitstekende
frisheid. Lekker bij een zachte Indiase curry met vis en bloemkool.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Shiraz
Rijke, rijpe tonen van zwarte bessen en pruimen. Ronde tannines, vanille
en zwarte peper. Heerlijk bij zelfgemaakte hamburgers, vers van de barbecue.
Druivensoort: Merlot
Fruitig en rond, met zachte tannines. Heerlijk bij een stoofpot met varkenswang.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Smaakvolle wijn met passievrucht, kruisbessen en een frisse, citrusachtige
afdronk. Lekker als aperitief. Ook heerlijk bij een zomerse salade met kip of
geitenkaas.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon, Syrah, Tempranillo
Zachte, sappige wijn met veel fruit en tonen van vanille en chocolade.
Lekker bij lamsgerechten. Ook heerlijk bij kazen, vooral blauwe kazen.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad