Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Chenin Blanc
Zacht en elegant met een mooie frisheid.
Heerlijk bij asperges, parmaham of visgerechten.
Druivensoort: Melon de Bourgogne
Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij een pasta vongole of een gebakken kabbeljauw.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 25% , Cabernet Franc 5%
Blauwe bessen en bloemige aroma's met een firme tannine structuur. Lekker bij een stukje lamsschouder. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Pinot Noir
Fruitig met frisse, elegante zuren. Subtiele tannine. Bloemen, kersen,
citrus en iets ijzer. Lekker bij een grove, boerenpaté.
Druivensoort: Pinot Noir
Zeer aromatische Pinot Noir met tonen van frambozen en kersen, maar
ook chocolade en bosgrond. Lekker bij toast met paddenstoelen.
Druivensoort: Chardonnay
Rijpe perzik , abrikoos en limoen. Appelbloesem. Naast fruit ook tonen van crème brûlée in
de afdronk. Lekker bij kip met citroen en tijm uit de oven.
Druivensoort: Chardonnay
Vol en romig met tonen van tropisch fruit en boter. Zachte zuren en een
volle textuur. Heerlijk bij kabeljauw in een botersaus.
Druivensoort: Nero d'Avola
Krachtige en volle rode wijn, heerlijk bij pasta's met rode sauzen of homemade pizza.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Fris en zuiver met een mooie mineraliteit.
Heerlijk bij een frisse salade met geitenkaas.
Druivensoort: Chardonnay
Lekker bij coquilles met gebakken venkel.
Druivensoort: Muscadet
Zeer verfrissende wijn met een zachte romigheid. Minerale en ziltige
tonen. Lekker bij coquilles, maar ook heerlijk bij pasta vongole of een gebakken
kabeljauw.
Druif: Viognier
Vol en romig zonder zwaar te zijn. Aromatisch met een uitstekende
frisheid. Lekker bij een zachte Indiase curry met vis en bloemkool.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad