Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Torrontés
Lekker bij zeevruchten, harde kazen en pasta met witte saus.
Druivensoort: Malbec
Aromatische intense wijn met aanhoudende afdronk.
Lekker bij rood vlees.
Druivensoort: Merlot
Fruitig en rond, met zachte tannines. Heerlijk bij een stoofpot met varkenswang.
Druivensoort: Verdeca
Droog en fruitig met een medium body.
Heerlijk bij sardientjes of gegrilde vis.
Druivensoort: Shiraz, Grenache, Cinsaut
Stevig en rond met zachte tannine.
Lekker bij rundvlees, lam en wild (hert).
Druivensoort: Grüner Veltliner
Fris en crispy, aroma's van limoen, grapefruit en witte peper.
Deze wijn heeft een bite, is droog en is geschikt als aperitief of te serveren bij lichte gerechten.
Druivensoort: Chardonnay
Intense aroma's van appel, abrikozen, vanille en kaneel. De aanzet is rond en romig met levendige zuren en de afdronk is zacht en fruitig. Heerlijk bij gegrilde zalm, gevogelte of kazen.
Druivensoort: Albariño
Aromatisch met tropisch fruit (ananas, mango, citrus). Bloemig (jasmijn en
oranjebloesem). Subtiele ziltigheid. Lekker bij gegrilde seafood.
Druivensoort: Verdejo
Frisse, fruitige wijn met subtiele tonen van citrus en perzik.
Heerlijk bij zomerse salades. Ook lekker bij schaal- en schelpdieren.
Druivensoort: Pecorino
Droge, fruitige wijn.
Lekker bij een pasta met zeevruchten of visgerechten.
Bloemig en bruisend. Frambozen, vlierbessen, hibiscus en roze peper.
Lekker bij schelpdieren zoals krab of garnalen en salades.
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad