Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 25% , Cabernet Franc 5%
Blauwe bessen en bloemige aroma's met een firme tannine structuur. Lekker bij een stukje lamsschouder. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Chardonnay
Fruitige wijn met veel frisheid (citrus), wit fruit (perzik, peer) en een lange
afdronk. Heerlijk bij bourgondische gerechten, of oesters.
Druivensoort: Zinfandel
Vol van smaak met veel bessen, een goede zuurgraad en soepele tannines.
Een hint van kruiden en peper in de afdronk. Lekker bij een cheeseburger. Ook heerlijk bij pulled pork.
Druivensoort: Cabernet Franc
Zacht en elegant met een mooi frisheid.
Lekker bij roodvlees, wild en stoofschotels.
Druivensoort: Gros Manseng, Hondarrabi Zuri
Aroma van wit fruit, citrusvruchten en ook subtiele bloemige hints. Karakteristieke en originele wijn.
Heerlijk bij gegrilde octopus of zachte schapenkazen.
Druivensoort: Sauvignon Blanc
Lekker als aperitief, maar past ook goed bij schaal- en schelpdieren, visgerechten, wit vlees, gevogelte en verse kazen.
Druivensoort: Fiano
Een aromatische en frisse witte wijn.
Heerlijk bij zomerse salades met mango en garnalen.
Druivensoort: Verdeca
Droog en fruitig met een medium body.
Heerlijk bij sardientjes of gegrilde vis.
Druivensoort: Cabernet Sauvignon
Een zachte wijn met een redelijke zuurgraad en aangename tannines.
Lekker bij een steak en harde kazen.
Druivensoort: Viura en Chardonnay
Frisse wijn met kruidachtige aroma's.
Past goed bij risotto's, paella's, vette vis en kipgerechten.
Druivensoort: Torrontés
Lekker bij zeevruchten, harde kazen en pasta met witte saus.
Druivensoort: Malbec
Aromatische intense wijn met aanhoudende afdronk.
Lekker bij rood vlees.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad