Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Primitivo
Stevig en rond met zachte tannine en veel rood fruit.
Lekker bij rundvlees, pasta's en pizza's.
Druivensoort: Primitivo
Intense geur met fruitige aroma’s van rijp rood fruit, kersen, frambozen en aalbessen. Volle structuur, fruitig en zijdezacht met een aanhoudende afdronk. Lekker bij rood vlees, wild en risotto.
Druif: Barbera
Lekker bij een pasta met een saus van zongedroogde tomaten. Serveer temperatuur 16-18 °C.
Druivensoort: Pecorino
Droge, fruitige wijn.
Lekker bij een pasta met zeevruchten of visgerechten.
Druivensoort: Primitivo
Een fruitige en volle primitivo. Soepel van smaak. Lekker bij de borrel, lasanga of pizza.
Druivensoort: Ribolla
Strak, zuiver en mineraal. Heerlijk bij lichte gerechten met vis, schaal- en schelpdieren of witvlees.
Druivensoort: Nero d'Avola
Krachtige en volle rode wijn, heerlijk bij pasta's met rode sauzen of homemade pizza.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad