Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Druivensoort: Cabernet Sauvignon
Een zachte wijn met een redelijke zuurgraad en aangename tannines.
Lekker bij een steak en harde kazen.
Druivensoort: Montepulciano D'Abruzzo
Ronde, zachte wijn met aroma's van rood fruit, bloemen en zwarte kersen.
Past perfect met geroosterd en gestoofd vlees, met salami, ham en kaas.
Druivensoort: Viura en Chardonnay
Frisse wijn met kruidachtige aroma's.
Past goed bij risotto's, paella's, vette vis en kipgerechten.
Druivensoort: Torrontés
Lekker bij zeevruchten, harde kazen en pasta met witte saus.
Druivensoort: Malbec
Aromatische intense wijn met aanhoudende afdronk.
Lekker bij rood vlees.
Druivensoort: Tempranillo, Graciano en Garnacha
Evenwichtig en goed gestructureerd met zijdezachte tannines en heerlijk rijp fruit.
Lekker bij rood vlees en rijpe kaas.
Druivensoort: Cinsault, Grenache Noir, Syrah, Vermentino, Mourvèdre
Rosé uit de Provence met aromatisch karakter.
Heerlijk als aperitief, bij een frisse salade of wit vlees.
Bloemig en bruisend. Frambozen, vlierbessen, hibiscus en roze peper.
Lekker bij schelpdieren zoals krab of garnalen en salades.
Krachtige combinatie van citroen en limoen vermengd met gember, grapefruit, honing, kaneel en chili.
Drink puur of mix met non-alcoholische prosecco of tonic.
Druivensoort: Grüner Veltliner
Fris en crispy, aroma's van limoen, grapefruit en witte peper.
Deze wijn heeft een bite, is droog en is geschikt als aperitief of te serveren bij lichte gerechten.
Druivensoort: Colombard, Sauvignon Blanc
Deze wijn gaat vooral goed samen met verschillende soorten visgerechten.
Druivensoort: Harslevelu
Lekker bij nagerechten zoals tarte tartin en fruitdesserts.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad